Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Biestven
5556 VP Valkenswaard
Koopaanneemsom € 185.900,- tot € 333.300,- Verkocht
040-2047266

Kenmerken

Aantal kavels 11 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Behaaglijk wonen vraagt om een groene omgeving. Borkel & Schaft biedt het decor van natuurlijke rust in een authentieke groene oase. Met de Malpie als 'achtertuin' en de meanderende Dommel is het hier idyllisch wonen. Op de fiets naar Valkenswaard genietend van jouw Borkels molenbrood? Of...
Lees meer

Omschrijving

Behaaglijk wonen vraagt om een groene omgeving. Borkel & Schaft biedt het decor van natuurlijke rust in een authentieke groene oase. Met de Malpie als 'achtertuin' en de meanderende Dommel is het hier idyllisch wonen. Op de fiets naar Valkenswaard genietend van jouw Borkels molenbrood? Of genietend van een Belgisch biertje bij de Achelse Kluis? Het Dorpsinitiatief Borkel & Schaft sloeg haar vleugels uit om aan te meren bij plan Biestven. Mede dankzij die inspanningen bouwen naar behoefte. En dus bouwen we aan een diversiteit aan woonkansen voor zowel de forens als de rustzoeker.

Voor starters, gezinnen en senioren.
We bouwen 11 woningen er is uit verschillende heerlijke smaken te kiezen. Daarbij hebben we geluisterd naar de wenselijk ruimte voor een eigen verhaal. Zo bouwen we naar behoefte. Dat doen we mede door ons online woonmenu, waarbij je onder meer de indeling en afwerkingsklasse van jouw nieuwe thuis kiest. Tip: meer dan zestig procent van onze ambassadeurs kiest de Perfect Finish woning. Niet verwonderlijk als je voor een aantrekkelijke prijs een volledig hoogwaardige 'sleutelklare' en bovendien luxe woning kunt hebben.

Ontdek het Woonmenu van Van Gisbergen. Configureer zelf je woning.
Wil je graag weten hoe mooi jouw huis kan worden? Benieuwd naar de mogelijkheden? En of jouw woonwensen ook budgettair mogelijk zijn? Met ons digitale woonmenu kun je jouw huis al virtueel en vrijblijvend samenstellen. Ga naar www.woonmenu.eu en bouw met behulp van een paar muisklikken jouw huis! Gewoon vanuit huis op de bank. En heb je jouw 'bouwstenen' in je winkelwagen? Dan print je eenvoudig je 'boodschappenlijst' in pdf uit.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 185.900,- - € 333.300,- Indeling Gebruiksoppervlakte 79 m² t/m 151 m² Inhoud 308 m³ t/m 571 m³ Perceeloppervlakte 110 m² t/m 275 m² Start Verkoop 18-06-2018 Aantal kavels 11 Vrij 11 Aantal Bouwtypes 9 Woningtypen Woonhuis

Neem contact met ons op


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.